Blog - Vježbe

09-09-2024

Kako do savršenih prsnih mišića - savjeti i najbolje vježbe

Kada se osvrnemo na svijet sportaša i njihovu rutinu, jasno se vide postavljeni ciljevi od kojih su najčešći savršeno definirani i jaki mišići nogu, ruku, trbuha i prsa. Uostalom, to su ciljevi svakog od nas kada se počnemo baviti treninzima i redovitim odlascima u teretanu. Ako imate jasno definiran cilj vezan za jednu mišićnu skupinu, onda se posvetite najboljim vježbama za taj dio tijela. U ovom blogu fokusirat ćemo se na mišiće gornjeg dijela tijela, odnosno prsa, a za one koji žele jake prsne mišiće predstavit ćemo najbolji i najučinkovitiji trening. Prije nego što počnemo, kratko ćemo se osvrnuti i reći osnove o ovim mišićima.

03-08-2024

Najbolje vježbe za noge

Svi znamo koliko je važno brinuti o zdravlju jer ono je pokretač svega i razlog zašto se odlučujemo trenirati i biti fizički aktivniji. Vjerojatno u početku ne znate odakle i kako krenuti, ali vjerujte da ćete s vremenom sve naučiti i steći rutinu. Mi smo tu da vam pomognemo i damo korisne savjete kada je o treninzima riječ.

03-08-2024

Kako do savršenih kvadricepsa?

Postoji velika vjerojatnost da Vi kao i mnogi drugi mislite da je kvadriceps jedini bedreni mišić. To zapravo nije slučaj. Sama riječ upućuje na broj četiri i na to da se radi o mišiću kvadricepsu, odnosno skupini mišića koji čine jednu veću cjelinu. Mišić kvadricepsa sastoji se od rektusa femorisa, vastusa lateralisa, vastus medialisa i vastus intermediusa.

10-07-2024

Najbolje vježbe s utezima

Odlučili ste se intenzivnije vježbati i, naravno, dati prednost dobro poznatom treningu snage koji najbolje oblikuje cijelo tijelo? Kliknuli ste na pravo mjesto gdje ćemo vas upoznati sa svim vježbama i kako ih izvoditi da vaši mišići izgledaju savršeno.

10-05-2024

Kardio trening za bolji i zdraviji život

Imate višak energije i ne znate kako da ga se riješite? Radite po cijeli dan te stoga patite od bolova u leđima i drugih zdravstvenih problema? Mnoge tjelesne aktivnosti idealno su rješenje za vas, a najboljim se pokazao kardio trening koji je popularan ne samo kod nas već i u svijetu. Hodanje, trčanje, penjanje, skijanje i mnoge druge aktivnosti koje volite raditi vani dio su kardio treninga, odnosno najboljih kardio vježbi. Ovakav trening je najbolji i najučinkovitiji način za mršavljenje i poboljšanje kvalitete života, a u nastavku ćemo vam reći zašto.

07-12-2020

Savršeni trbušnjaci uz najbolje vježbe za trbuh

Vjerojatno ste u nekom trenutku svog života vidjeli nekoga sa savršenim tijelom i trbušnjacima i poželjeli da ih jednog dana imate. Ostvarenje ovog cilja, kao i svakog drugog, zahtijeva trud, predanost i upornost. Predstavit ćemo i objasniti neke od najboljih vježbi za izgradnju savršenih trbušnjaka, a na vama je samo da ustrajete.

Kategorije Bloga

Izdvajamo iz Webshopa

RING Multifunkcionalna sprava RX PS1BW

Ring Multifunkcionalna sprava sa preko 20 različitih vježbi i 50kg utega po odličnoj cijeni

432 €

RING Eliptični trenažer RX 812

Elipticni trenazer najbolje -sugorevanje kalorija.

245 €  290

RING Sobni bicikl RX 107

Sobni bicikl je sprava odlična za sagorjevanje viška kalorija i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.

146 €  190

RING Utezi sa čičkom 2x1kg RX AW 2112-1

utezi za noge i ruke od 2x1 kg

8 €  9

RING Rukavice za boks 10 oz - RS 2411-10

Rukavice za boks teže: 680g / PR, izrađeni su od visokokvalitetnog PVC materijala elastični čičak.

29 €

RING Sobni bicikl RX 220

Sobni bicikl je sprava odlična za sagorjevanje viška kalorija i poboljšanje kardiovaskularnog sustava.

285 €  300

RING spužvaste ručke-RX LEP-6402

spužvaste ručke, univerzalna veličina

3 €